هنگام راه اندازی مشاغل کوچک و فروشگاهی، مسائل زیادی وجود دارد که باید به آن ها توجه کرد. یک نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی خوب می تواند روند فعالیت کسب و کار کوچک شما را راحت تر کند و به شما در مدیریت کارهایی مانند موجودی کالا، حقوق و دستمزد کارکنان و مالیات کمک کند. در این مقاله به بررسی نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی و فواید نرم افزار حسابداری پرداخته ایم، در ادامه با ما همراه باشید.

از انواع نرم افزار حسابداری می توان به دو نوع دیگر از نرم افزار های حسابداری اشاره کرد که عبارتند از: نرم افزار حسابداری تحت وب و نرم افزار حسابداری شخصی، اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه میخواهید به مقالات مرتبط به این دو نرم افزار در سایت ما مراجعه کنید

انتخاب نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی
انتخاب نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی

در فروشگاه و کسب و کارهای کوچک نگهداری سوابق اهمیت دارد.


همان طور که صاحب هر کسب و کار کوچکی می داند، موفقیت فراتر از مبادله محصول و خدمات با پول است. شما باید تجارت کالا، تبلیغات و بازاریابی، کنترل سهام ها، خدمات به مشتری، بررسی بازار، مذاکره با فروشنده و موارد دیگر را درک کنید.

در کنار همه این موارد، مدیریت حساب ها نیز اهمیت دارد. جریان وجه نقد، حقوق و دستمزد، مالیات، و غیره همه باید به دقت پیگیری شوند. با ورود و خروج سرمایه در طول زمان، باید دقت کنید تا چیزی از میان انگشتان شما سر نخورد و خروج سرمایه از کنترل شما خارج نشود.

این بدین معنی است که نمی توانید کسب و کار خود را بدون این که بخواهید جزئیات را ثبت کنید، به سمت موفقیت هدایت کنید. در اینجا یک نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی خوب می تواند به شما کمک کند.

چگونه یک نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی خوب به شما کمک می کند؟

نرم افزار مدیریت حسابداری تنها برای مدیریت حساب ها نیست. امروزه بهترین نرم افزار حسابداری می تواند به بسیاری از برنامه های دیگر متصل شده و همین گزینه می تواند به شما این اختیار را بدهد که به مدیریت فروشگاه و کسب و کار کوچک خود کمک کنید.

نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی
نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی

هنگام تصمیم گیری برای خرید نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی چند نکته را باید در نظر بگیرید:

  • آیا اصلا این نرم افزار برای کسب و کارهای کوچک و فروشگاه ها طراحی شده است؟ قبل از خرید حتما درمورد نرم افزار مطالعه کنید و بهترین آن ها را انتخاب کنید.
  • چندین دسترسی متفاوت برای نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی وجود دارد؟ بهتر است که نرم افزار چندین نوع دسترسی را برای افراد فراهم کند. به عنوان مثال برای مدیر، مالک و فروشنده نوع دسترسی ها متفاوت باشد. شما به عنوان مالک نمی خواهید همه کارمندانتان به موارد مربوط به اکانت شما دسترسی داشته باشند.
  • آیا می تواند معاملات را ثبت کند و حقوق و دستمزد را مدیریت کند؟ تقریبا همه نرم افزارهای مدیریت حسابداری فروشگاهی می توانند معاملات را کنترل کنند. اما مدیریت پرداخت حقوق و دستمزد را فقط مدل های جدیدتر می توانند انجام دهند. قبل از خرید حتما این مورد را چک کنید.
  • آیا می تواند موجودی کالا را ردیابی کند؟ برخی از آن ها می توانند و برخی خیر. اما این گزینه را می توان به طور Adds on به برنامه اضافه کرد. قبل از خرید به آن توجه کنید زیرا یکی از ویژگی های مفید برای فروشگاه ها همین گزینه است.
  • آیا به فضای ابری متصل است؟ اگر به فضای ابری متصل باشد، به شما اجازه می دهد تا هر جا که لازم دارید به آن وصل شده و کار خود را انجام دهید. علاوه بر این هزینه پشتیبانی کمتری داشته، اتوماتیک بک آپ گرفته و به راحتی به دیگر اپ ها متصل می شود.
  • آیا مقیاس پذیر و قابل توسعه است؟ مقیاس پذیر بدین معنی است که همان طور که شرکت رشد می کند، نرم افزار نیز رشد کرده و اجازه می دهد که کاربران جدید به آن اضافه کنید. توسعه پذیر بدین معنی است که می توانید ویژگی های جدید به آن اضافه کنید.

هر نوع نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی که انتخاب می کنید، مطمئن شوید که اطلاعات مهم شما را به صورت امن ذخیره می کند. اطلاعاتی مانند گزارش فروش، شرایط وام، اطلاعات بانکی و اطلاعات مالیاتی. همه این موارد ممکن است در آینده برای حسابرسی ها و انجام کارهای مالیاتی به کارتان بیاید.

 شرکت برنامه نویسان نو اندیش پاسارگاد، به شما کمک می کند با انتخاب نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی مناسب، خدمات مناسبی به مشتریان خود ارائه کرده و در کنار آن کسب و کار خود را نیز راحت تر مدیریت کنید.

 

۸ نکته در ارتباط با نرم افزار مدیریت حسابدرای فروشگاهی


استفاده منظم از نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی، به عنوان بخشی از فعالیت های روزانه، به شما کمک می کند که بهترین نتیجه را دریافت کنید. در اینجا به چند نکته کاربردی اشاره کرده ایم:

  1. ثبت تمام معاملات: خرید، فروش، پرداختی کارمندان،مالیات و … را ثبت کنید، تا یک دید صاف و واضح از کسب و کار خود داشته باشید.
  2. بررسی و بهبود: تمام معاملات را به صورت منظم بررسی کرده و مطمئن شوید که این مقدار بیشتر می شود. شما می توانید خودتان این کار را انجام داده یا این که کسی را استخدام کرده تا برای شما انجام دهد.
  3. ورودی و خروجی سرمایه را بررسی کنید: تفاوت ورودی و خروجی، سود یا ضرر شما را نشان می دهد؛ به همین دلیل با دقت به آن توجه کنید تا دریباید که کسب و کار شما چگونه روز به روز بهتر می شود.
  4. اطلاعات مالیاتی مورد نیاز خود را جمع آوری و آن ها را ذخیره کنید. همچنین قوانین محلی و کشور خود را برای مالیات بررسی کرده و وارد کنید.
  5. حساب مالی را به خوبی معرفی کنید: در نرم افزار حسابداری خود، حساب مالی را معرفی کرده و اگر با این مساله مشکل دارید، از یک حسابدار کمک بخواهید.
  6. حساب مالی را به روز نگه دارید: رسیدهای خرید و فروش خود را در حساب مالی وارد کنید. این کار را روزانه یا حداقل سه بار در هفته انجام دهید. مطمئنا نمی خواهید که از انجام این کار عقب بمانید، به خصوص زمانی که در اوج کار خود هستید.
  7. یک دید بیرونی پیدا کنید: از مشاور مالی یا حسابدار بخواهید که حساب مالی شما را هفته ای یا ماهی یک بار بررسی کند. اختلافات یا کمبود جریان نقدی را باید هر چه سریع تر پیدا کنید.
  8. به صورت منظم گزارش بگیرید: از ویژگی های قدرتمند این نرم افزار گزارش گیری است، پس از آن استفاده کنید.

فناوری به کسب و کارها کمک می کند تا خط تولید خود را بهتر مدیریت کنند. یک نرم افزار مدیریت حسابداری فروشگاهی خوب می تواند گزارش هایی را ارئه دهد که به شما کمک می کند دقیقا عملکرد کسب وکار خود را ببینید. پس عقب نایستید.

 

 به خاطر داشته باشید که شرکت پاسارگاد، با طراحی نرم افزار مدیریت حسابداری، نرم افزار قرض الحسنه و نرم افزارهای تعاونی اعتبار، مدیریت حسابی امن و آسان را برای شما و دیگر کاربران فراهم کرده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

با امتیاز دهی به ما در ارائه مقاله بهتر کمک کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا